Заявяване на поръчка

Поръчки могат да бъдат правени на място в магазина на „ТАМАКО“ ЕООД, по телефон, E-mail или чрез запитване през сайта на компанията, като се посочва код, точно описание на продукта и точен размер (ако е необходим).
След проверка за наличност ще получите отговор за потвърждаване на поръчката и сумата за плащане на посочен от Вас E-mail или телефон.

 

Заплащане

Заплащането на продукти може да се извърши по следните начини:
- На място, в магазина на „ТАМАКО“ ЕООД след издаване на касова бележка.
- С наложен платеж при доставка на продуктите (ако последните са налични на склад).
- По банков път по сметката на „ТАМАКО“ ЕООД.
- Авансово по банков път при поръчка на стоки, които не са налични.

 Доставка

За доставки в цялата страна се ползват услугите на куриерски компании, като купувача може да избере кой да бъде доставчика.
За доставки в чужбина се ползват услугите на международни куриерски компании, отново по избор на купувача.
Стойността на доставката е за сметка на купувача и се определя в зависимост от размера и теглото на продуктите.

Право на връщане

Купувачът има право да върне продукта в рамките на 14 дни от доставянето, като за целта трябва да са изпълнени следните условия:
-        Да заяви недвусмислено на търговеца намерението си за връщане на продукта, като посочи основанието за това.
-        Продуктът трябва да бъде: с прикачените етикети, с които е получен, с ненарушена опаковка и да няма следи от употреба или модификация.
При връщане на продукта заради дефект, който при сключване на сделката не е бил известен на купувача и за който не е могъл да знае предварително, търговецът се задължава да поправи стоката за своя сметка или в случаите, когато това е невъзможно да я замени с продукт на същата или по-висока цена срещу доплащане на разликата от страна на клиента.
        -  Връщането на продукта, както и всички разходи, направени в случаите на замяната му са за сметка на купувача и се извършват чрез куриерската фирма, извършила доставката.
         -   „ТАМАКО“ ЕООД запазва правото си на отказ на рекламация ако продуктът е повреден по вина на купувача, има следи от употреба или сметне за неоснователно искането на купувача.
Всички артикули, които влизат в пряк досег с тялото (пр. бельо, бодита и трика) не подлежат на връщане.

Всички снимки са с илюстративна цел и „ТАМАКО“ ЕООД не носи отговорност за разликите между реалния цвят на продуктите и цвета им в електронен вид или на хартиен носител.

 

Гаранционна политика на Pastorelli Sport S.r.l.

Всеки дефект на стока от марката Pastorelli следва да бъде докладван в рамките на четиринадесет дни след покупката на info@tamako.bg, като бъдат приложени снимки на стоката и касова бележка или фактура. За да е валидна гаранцията на Pastorelli следва стоките да са използвани правилно и да са спазени правилата за употреба и поддръжка (повече информация можете да откриете тук и тук). Дефекти, причинени от неправилно боравене, използване на сила, прекомерно натоварване, замърсяване или влага не се покриват от гаранцията. Използването на стоките върху терени и повърхности, различни от лицензираните от FIG килими, води до отпадане на гаранцията. С оглед на ползването на стоките нормалното естетическо и физическо износване поради употреба не са обект на гаранция.

 

Цени

Всички цени са с включен ДДС и не включват стойността за доставка на продуктите.

 

Сметка на "ТАМАКО" ЕООД:

Банка - УниКредит Булбанк
BIC / SWIFT: UNCRBGSF
IBAN: BG89UNCR70001520730518