ТАМАКО ЕООД е представител за България на италианската компания за уреди и екипировка по художествена гимнастика Pastorelli Sport и на компаниите за аксесоари и екипировка Avital Sport (Израел), Dvillena Sport (Испания) и Pridance (Италия). Фирмата предлага състезателни и тренировъчни трика по художествена и спортна гимнастика на Sport Line Elite. Специално за спорта в сътрудничество с Ер Ем Брадърс са разработени тренировъчни калци, чорапи, цвички и други аксесоари, които да допълнят ежедневната екипировка на състезателките.

Освен спортните продукти, ТАМАКО предлага и широка гама от изделия, произведени в България. Сред тях са продукти с традиционни български шевици, изработени от ЕТ Преслава Н. Петров, тренировъчни пояси и шапки с бродерия, изработени от Грини, различни сувенири и аксесоари, свързани със спорта, както и нетрадиционни дизайнерски аксесоари от Rockacoca.

В портфолиото на фирмата влизат и консултантски услуги в сферата на рекламата и организирането на събития, както и изработването на музика за съчетания.