Тридневно обучение за състезателки по художествена гимнастика на възраст от 8 години нагоре. Обучението ще се проведе между 30 ноември и 2 декември в залата на Комплекс "Зона Б-5", Спортна София - 2000.

Програмата се състои от две тренировки, които включват загряване и разтягане, техника на уред и трудности. Целта на обучението е придобиване на знания и умения по художествена гимнастика, които да подпомогнат момичетата в ежедневната им работа в залата и при представянето им на терена.

 

За Варвара Филиу - една от най-обичаните гимнастички в момента. Наполовина българка, тя е лидер на националния отбор на Гърция и 12-кратен шампион на страната. За кратко се готви в България, а подготовката ѝ за Олимпийските игри в Рио преминава с момичетата от националния отбор на Русия. След края на игрите Варвара организира Мастер класове по целия свят, за да може повече момичета да се докоснат до тренировъчния процес на големите в спорта.

 

Стойност на обучението:

- 1 ден - 150 лв. (при записване до 15 септември - 120 лв.)

- 2 дни - 250 лв. (при записване до 15 септември - 210 лв.)

- 3 дни - 330 лв. (при записване до 15 септември - 280 лв.)

 

В цената на ден са включени две тренировки, обяд и вода. Възможно е разделянето на еднодневно занимание в 2 дни по 1 тренировка на ден (с включен обяд само за един от двата дни).

Всички състезателки трябва да си носят подходящо облекло (тениска, клин, чорапи или цвички) и уреди (топка, въже, бухалки, лента и обръч).

Регистрацията на записаните участници започва в 08:30 часа и приключва в 09:00 часа. Регистрацията за втора тренировка започва в 13:00 часа и приключва в 13:30 часа. Заниманията започват в посочените часове. Заснемането и записването на обученията може да се извършва само с изричното съгласие на организаторите. 

 

За записвания заповядайте в магазина на ТАМАКО, пишете на info@tamako.bg или се обадете на 0895 55 12 05.